12 december: Dementie-event

'Goed leven met dementie doen we samen'

Op woensdag 12 december vindt het eerste Dementie-event voor de regio plaats bij Sterrebosch, Kasteellaan 6 te Wijchen.

Het evenement gaat van start om 19.00 uur met een inloop en een informatiemarkt met onder andere Sandy van Rossum met haar nieuwe boek 'FTD lotgenoten', de schrijvers van MIST, het boek van partners voor jonge mensen met een dementie.

Programma
Om 19.30 uur is er een welkomstwoord door wethouder Titus Burgers. Om 19.45 uur is De Ronde Tafel en dan gaat Gert Rebergen in gesprek met Henk van de Broek, voorzitter van coƶperatie Rondom Wijchen, Sanneke Bolder, programmaleider Unicity en de ambassadeurs Hans Vos, Jurgen Claassen, Erik Dirx, Frank Dekkers, Monica Wagner, Ate Frans de Bruin, Jack van Oosterhout en Hans Verheijen. De avond duurt tot 21.15 uur en na afloop kan iedereen onder het genot van een drankje en live muziek napraten.

Het evenement is gratis toegankelijk en wordt georganiseerd door Het Odensehuis Animi Vivere uit Wijchen en wordt mede mogelijk gemaakt door ZZG zorggroep, Izare, De Waalboog, gemeente Wijchen, Philipsen accountants, Rondom Wijchen, Perspectief in Zicht, DKC totaaltechniek, Alzheimer Nederland, Radboudumc, HAN, Sterrebosch, Rotary en kenniscentrum Dementie op Jonge Leeftijd.