Gelukkig Fit (5)

In deze rubriek informeert Gelukkig Fit, een initiatief van stichting Beuningen Sport en Beweegt, lezers over afvallen en je fit voelen. Het gaat daarbij onder meer over patronen, balans en processen.

Optimaal in je vel zitten

Als je je goed, fit en energiek voelt lijkt het alsof het leven veel gemakkelijker gaat. Iedereen heeft wel eens meer of minder van die momenten, maar we hebben ook allemaal van die momenten waarop het lijkt dat alles tegen zit. De ene keer komen de hobbels van buitenaf, een andere keer komen ze van binnenuit, uit jezelf. De reis gaat gemakkelijker als je veel zelfvertrouwen hebt en je goed in je vel zit, en het helpt zeker ook als je een goed routeplan hebt. Het is best moeilijk om een levensrouteplan te maken, en zeker op de momenten dat je in een dalletje zit. Hierbij kunnen we allemaal wel een beetje hulp gebruiken. Hulp kun je krijgen op allerlei plekken en op allerlei manieren, maar welke hulp past er nu bij jou?
Mocht je het Gelukkig Fit programma overwegen, dan stemmen we vooraf eerst samen de doelen en de verwachtingen af. We bespreken factoren die maken dat er al of niet een redelijke kans op succes voor jou is. Zo niet dan gaan we niet liever niet samen dit pad op. Meer informatie op: www.gelukkigfit.nl.