Winst voor DSZ in Heumen

HEUMEN - Strijd en veerkracht hebben DSZ afgelopen zondag de winst gebracht. Na een enerverende en spannende wedstrijd werd Heumen met 3-5 afgetroefd. DSZ kwam sterk uit de startblokken en al na vijf minuten stond het 0-1 door een doelpunt van Laurens van Dreumel. Hoewel hierna diverse kansen volgden, bleef een snelle tweede treffer uit. Deze viel uiteindelijk in de 24e minuut. Heumen zorgde vervolgens voor de aansluitingstreffer, en kwam kort na rust zelfs op een 3-2 voorsprong. Het duurde tot de laatste tien minuten tot DSZ weer aan scoren toekwam. Maarten van Dreumel zorgde voor de gelijkmaker, en Bram van Baren en Roy Peters schoten de vierde en vijfde goal binnen. Eindstand 3-5.

Roda'28 speelt gelijk

LENT - Roda'28 speelde afgelopen zondag een uitwedstrijd bij DVOL in Lent. DVOL had gedurende de wedstrijd het meeste balbezit, maar kwam niet tot scoren. Dit was vooral een verdienste van de uitstekende keepende Martijn Teuwsen. In de 43e minuut komt Roda'28 op een 0–1 voorsprong. Na rust probeert DVOL de druk op de Roda'28 verdediging op te voeren en in de 50e minuut maakt Sjors Coenen de gelijkmaker. Tien minuten later is het Roda'28 speler Marijn van Kraaij die de 1-2 binnenschiet. In de derde minuut van de blessuretijd moet Roda'28 de gelijkmaker accepteren. Eindstand: 2-2.

Paardensport-weekend Bergharen

BERGHAREN - Rijvereniging De Tolbrug uit Wamel houdt in het weekend van 10 en 11 november haar indoor selectie voor de Kring Rivierenland Oost. De wedstrijd wordt verreden in de Rijhal Bergharen. De indoor selectie wordt altijd zeer goed bezocht door ruiters en amazones uit de regio. Belangstellenden zijn welkom om de wedstrijden te komen bekijken. Op zaterdag worden de klassen B t/m M1 verreden en op zondag M2 t/m ZZ Licht. Beide dagen start de wedstrijd om 09.00 uur.

Unitas'28 Plus Toernooi

WAMEL - Bij Unitas'28 wordt maandag 12 november een mini-toernooi gehouden voor de leden van de tak Voetbal Plus. Dit zijn teams met voetballers met een lichamelijke of geestelijke beperking van alle leeftijden. Teams van Beuningse Boys (twee stuks), Woezik en Unitas'28 spelen tegen elkaar om de eer. Het toernooi begint om 18.30 uur, de prijsuitreiking vindt plaats rond 19.45 uur. Supporters zijn van harte welkom. Meer informatie over Voetbal Plus via tel. 06-51 78 85 79.