Dames 1 Beuningen verliest van koploper

BEUNINGEN - De dames van MHC Beuningen hebben zondag een mooie kans laten liggen om de koppositie te pakken in de eerste klasse. In een directe confrontatie met koploper GCHC werd er met 1-2 verloren.

De koploper uit Groningen liet in de eerste helft zien waarom zij bovenaan staat. De bezoeksters hadden verreweg het meeste balbezit en de meeste kansen. Na ruim een kwartier spelen werd het 0-1 door een backhand schot in de korte hoek. Vlak voor rust was er één opleving van Beuningen, wat resulteerde in een strafcorner. Deze werd binnengewerkt door Judith Kuijpers: 1-1. Na rust zag het publiek een feller en beter spelend Beuningen. Toch was het GCHC dat scoorde uit een rommelige situatie. Daarmee kwam de eindstand op 1-2.