DIO'30 in actie tegen Havo.
DIO'30 in actie tegen Havo. Foto: Twan van der Zandt

Nederlaag kost DIO'30 koppositie

DRUTEN - DIO'30 heeft door het verlies in de wedstrijd tegen Havo de koppositie moeten overdragen. Op eigen veld werd met 2-3 verloren, waardoor zowel Havo als Blauw Wit de Drutense voetballers passeerden op de ranglijst.

De eerste goal van de wedstrijd was voor DIO'30, en wel binnen vijf minuten. Havo maakte daarop de gelijkmaker. Kort voor rust was er een goede aanval van DIO'30, maar het schot ging over het doel.

Na rust waren er kansen over en weer. Het was echter Havo dat uit een corner de voorsprong pakte, en ook de volgende goal voor de gasten werd gescoord uit een corner. Uit een vrije trap van Luc Verhoeven wist Joram Pijl tien minuten voor tijd op fraaie wijze de spanning terug in de wedstrijd te brengen. In de slotfase probeerde DIO'30 de gelijkmaker nog te forceren, werd een knap schot van Owen Mademilia echter gekeerd. Eindstand 2-3.