Afbeelding
Foto: De Tuinen van Appeltern

PUUR Appeltern

De Tuinen van Appeltern zijn deze winter open tot en met 6 januari.

Een al langer gekoesterde wens komt uit. Een 'Appeltern eigen' programma waarmee liefhebbers van schoonheid, sfeer, kunst, cultuur en natuur ook na 1 december het nodige geboden kan worden.

PUUR staat natuurlijk wel meteen als een huis, maar is evengoed ook nog een 'probeersel'.

De Tuinen van Appeltern zijn inmiddels wereldberoemd, maar heel veel mensen uit de regio kennen het park nog nauwelijks of zijn er heel lang geleden voor het laatst geweest. Met tentoonstellingen en activiteiten binnen en buiten kan iedereen (opnieuw) 'Appeltern' ontdekken en ervaren hoe mooi De Tuinen zelfs in de Winter zijn. Als de juiste snaar wordt geraakt gaat PUUR volgend jaar landelijk.

De bovenverdieping van het nieuwe entreegebouw met winkel en restaurant is het hart van PUUR.

De entree voor PUUR is gratis. Kijk voor het programma op www.appeltern.nl/puur.

Slagwerkgroep Excelsior

Zaterdag 10 november

Activiteit: concert
Locatie:        't Trefpunt Deest
Tijd:        19.30 uur

Slagwerkgroep excelsior Deest/Horssen verzorgt een uitwisselingsconcert met gastoptredens van slagwerkgroep Ad Astra uit Asperen en Juliana uit Haps. De entree is gratis.

Henk Poort

Zaterdag 10 november

Activiteit:        muziek
Locatie:        theater de Molen
Tijd:        19.45 uur

Zaterdag staat het soloprogramma 'Ik ben mijn lied' van Henk Poort op het programma, met liedjes uit de Jordaan, musicals en opera. Voorafgaand krijgen de bezoekers een gratis masterclass. De entree bedraagt 18,50 euro. Reserveren kan via: www.theaterdemolen.nl.

Tutti concert

Zondag 11 november

Activiteit:        vriendenconcert
Locatie:        De Rosmolen,
        Beneden-Leeuwen
Tijd:        14.00 uur

Muziekvereniging Koning Willem III verzorgt een najaarsconcert onder de naam 'Tutti'. Tutti is een muziekterm en betekent 'met zijn allen'. Het concert start om 14.00 uur met de jeugd. Daarna neemt het orkest het stokje over met een gevarieerd programma. Ook zullen een aantal leden gehuldigd worden. De toegang is gratis.