Infoavond Sjors Sportief/Creatief

DRUTEN / WEST MAAS EN WAAL - Voor alle sport- en cultuuraanbieders in de gemeente Druten en West Maas en Waal is er op maandag 5 november een informatieavond over Sjors Sportief/Creatief, de opvolger van De Snuffelsportpas. Hierin is niet alleen het sportieve aanbod voor de jeugd te vinden is, maar ook het creatieve aanbod. Sjors Sportief/Creatief heeft een boekje met daarnaast een website. Hierdoor kan men digitaal inschrijven en is er meer gebruikersgemak voor de deelnemende verenigingen en andere aanbieders.

In februari 2019 krijgen alle kinderen op de basisscholen het boekje en is er de lancering van de website waar kinderen en hun ouders kunnen inschrijven: www.sjorssportief.nl of www.sjorscreatief.nl. Voor kinderen en hun ouders/verzorgers is het belangrijk dat hierin zo veel mogelijk verenigingen en andere aanbieders zijn opgenomen.

Informatieavond

De informatieavond vindt plaats op maandag 5 november, gemeentehuis Beneden-Leeuwen van 20.00 – 21.15 uur. Aanmelden is gratis. Via info@actiefmaasenwaal.nl o.v.v. infobijeenkomst Sjors Sportief/Creatief.