Daphne Bergman voorkeurskandidaat

BEUNINGEN - Dinsdag 30 oktober heeft de raad Daphne Bergman als voorkeurskandidaat voorgedragen. De gemeenteraad kwam deze avond bijeen tijdens een extra vergadering. Het eerste deel van de gemeenteraadsvergadering was besloten. Hierin werd besloten wie de raad aanbeveelt aan de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties om voor te dragen tot benoeming als nieuwe burgemeester van de gemeente Beuningen. Aansluitend op de besloten vergadering volgde een openbare raadsvergadering, waarin de raad de naam van de voorkeurskandidaat bekend maakte.

Daphne Bergman is momenteel waarnemend burgemeester in gemeente Beuningen. Ze is als voorkeurskandidaat voorgedragen vanwege haar doortastende optreden.

Marloes Kemming leest voor bij Bruna

DRUTEN - Op zaterdag 3 november leest Marloes Kemming voor uit haar nieuwste kinderboek Poes & Snoezie. Stop de tijd! bij Bruna Druten. Kemming, geboren in Druten, debuteerde in 2015 met haar roman Het kleine leven van Norbert Jones. Na Kaila de leeuwentemmer is Poes & Snoezie. Stop de tijd! Kemmings tweede kinderboek. Om 15.00 uur zijn alle kinderen van harte welkom om te komen luisteren naar de avonturen van de kattenvriendjes Poes & Snoezie. Wie het kinderboek aanschaft, kan het door Marloes laten signeren.