DIO speelt gelijk tegen Rood Wit

DRUTEN - DIO'30 heeft in een thuiswedstrijd tegen Rood Wit de punten moeten delen met de tegenstander. Gezien het beeld van de wedstrijd een terechte uitslag, maar er werd wel tweemaal een voorsprong uit handen gegeven.

Door Twan van der Zandt

Mede koploper Germania verloor met 2-0 bij Blauw Wit, dus DIO'30 gaat nu wel alleen aan kop. Meteen vanaf het begin was duidelijk dat het een open wedstrijd was met kansen aan beide kanten. De eerste kans was voor de bezoekers. Een schot van Khalid El Haddouti ging na vier minuten voetballen voorlangs. Toch was het DIO'30 dat binnen tien minuten op voorsprong kwam. Na de rust was hetzelfde spelbeeld te zien, al was Rood Wit wel iets sterker. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een gelijkspel waar beide partijen wel vrede mee hadden. Volgende week is Trekvogels in een uitwedstrijd de tegenstander voor DIO'30. De wedstrijd begint om 14.30 uur.