Een van de vele aanvallen van DSZ 1
Een van de vele aanvallen van DSZ 1 Foto: Marcel van Baren

DSZ wint uitwedstrijd van DVSG

GROESBEEK - Een sterk voetballend DSZ heeft de uitwedstrijd tegen DVSG afgelopen weekend winnend afgesloten. In Groesbeek werd met 2–5 gewonnen.

Door Marcel van Baren

DSZ begon sterk aan de wedstrijd. Veel en goed balbezit hield de ploeg in de beginfase ver uit het eigen strafschopgebied. Al vroeg was er een kans voor DSZ, maar de bal kwam op de paal. In de 32ste minuut was het wel raak dankzij Maarten van Dreumel, en niet veel later viel ook de 0-2, uit een schot van Lars Spanbroek.

De tweede helft begon weer aardig voor DSZ. Na een kwartier spelen kwam de 0-3 op het scorebord. De thuisploeg scoorde korte tijd later echter binnen twee minuten twee doelpunten. Maarten van Dreumel besliste de wedstrijd door tien minuten voor tijd een penalty te benutten.
Enkele minuten voor het eindsignaal zette Bram van Baren invaller Roy Peters met een verre inworp in een kansrijke positie. Na en korte solo stond hij oog in oog met de goalie en rondde prachtig af in de bovenhoek. Eindstand 2–5.

De volgende wedstrijd is op zondag 28 oktober thuis tegen SVO'68.