'Trick or treat'

Vrijdag 26 oktober

Activiteit: koopavond
Locatie:        centrum Wijchen
Tijd:        19.00 - 21.00 uur

Kinderen kunnen tijdens koopavond griezelen. Er lopen tussen 19.00 en 21.00 uur een aantal enge figuren van Theaterschool Hakoena door de winkelstraten, en bij dertig ondernemers in het centrum kunnen kinderen langsgaan voor 'trick or treat'.

Freaky Friday

Activiteit: Dansavond
Locatie:        De Gouden Leeuw,
        Druten
Tijd:        21.00 uur

Bij Café De Gouden Leeuw kan gedanst worden met de duivel, op muziek van Dj Marcoss. Trek die creepy outfit uit de kast en zorg voor enge schmink tijdens Freaky Friday. Toegang vanaf 18 jaar, legitimatie verplicht.

Lampionnen tocht Dreumel

Activiteit: Lampionnentocht
Locatie:        D'n Hoender,
        Dreumel
Tijd:        18.45 uur

Iedereen met een zelfgemaakte lampion kan meelopen tijdens de lampionnenoptocht door het centrum. Opstellen vanaf 18.30 uur op het plein voor D'n Hoender, vertrek om 18.45 uur onder begeleiding van het tamboerkorps van muziekvereniging St. Barbara. De prijsuitreiking is bij het speeltuintje op de Bouwing. Info: www.ocdreumel.nl.

Halloween @ The Park

Zaterdag 27 oktober

Activiteit: Halloweentocht
Locatie:        Leefpark Groenewoud
        Boven-Leeuwen
Tijd:        20.00 uur (om 18.00
        uur start een tocht
        voor kinderen)

Leefpark Groenewoud wordt aangekleed met allerlei enge taferelen, waarbij 50 figuranten de bezoekers de stuipen op het lijf jagen. Inschrijven kan bij Cafetaria op de Hoek, Molenstraat 56 of middels een persoonlijk berichtje via Facebook (@Halloweenatthepark). Deelname 3 euro per bezoeker. Voor kinderen is er een aangepaste tocht (adviesleeftijd vanaf vier jaar). De tocht is niet toegankelijk voor mindervaliden, buggy's en kinderwagens. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Splash

Vrijdag 2 november

Activiteit: jongerenfeest
Locatie: Dorpshuis de Horst
        Horssen
Tijd: 20.30 - 01.00 uur

Deze editie van Splash is in Halloween stijl met DJ Matte Frazzie, Silfissa, Mr Lover Lover en Dutch-B.