Bakkie bij de boer op De Boschhoeve

HORSSEN - Aankomende zaterdag 13 oktober zijn belangstellenden van harte welkom voor een 'Bakkie bij de boer' bij varkenshouderij De Boschhoeve in Horssen. Toon, Bea en Mark Bosch stellen hun erf die dag van 14.00 tot 16.00 uur open voor publiek. Zij vertellen belangstellenden op hun terras 'Bij ons Bee' graag over hun bedrijf, waar zij varkens houden volgens de principes van het bekende 'beter-leven-keurmerk'.
'Bakkie bij de boer' is een onderdeel van de Dutch Agri Food Week. Varkenshouderij De Boschhoeve is gevestigd aan de Neersteindsestraat 3 in Horssen.

AED bij Bonds gebouw Druten

DRUTEN - Dankzij de financiƫle steun van Rotaryclub Maas en Waal beschikt het Bondsgebouw aan de Kattenburg in Druten sinds enige tijd over een AED. Deze hangt aan de buitenmuur en is hierdoor in geval van nood voor iedereen met kennis van zaken beschikbaar. Om gebruikers van het Bondsgebouw en buurtbewoners optimaal te informeren over reanimatie en het gebruik van een AED is er op vrijdag 26 oktober om 19.00 uur een informatieavond in het Bondsgebouw, Kattenburg 27 in Druten.

De informatieavond is kosteloos. Het is fijn wanneer u voor 20 oktober laat weten als u aanwezig bent. Dit kan door contact op te nemen met Sandra van Kastel (beheer Bondsgebouw), via tel. 06-40 46 65 03 of per mail via bondsgebouw@kpnmail.nl.