Jong & Belegen tennistoernooi

ALPHEN - ATC start vrijdag 12 oktober met het vijfentwintigste Jong & Belegen tennistoernooi. Voor het toernooi hebben zich 187 deelnemers ingeschreven, verdeeld over acht categorieƫn (HD en DD 5 t/m 8). De komende twee weken worden er op het Alphense tennispark 139 wedstrijden gespeeld. De finales zijn op zondag 28 oktober. Om het lustrum extra kleur te geven, is er op zondag 21 oktober een matinee van 15.00 tot 20.00 uur met live muziek.

Winst voor Beuningse Boys

BEUNINGEN - Nadat Beuningse Boys vorige week doelpuntloos gelijk speelde bij Germania, werd deze zondag met 1-0 gewonnen van Arnhemse Boys. In het eerste kwartier speelt de wedstrijd zich voornamelijk op het middenveld af en zijn de kansen schaars. Een treffer van de gasten wordt afgekeurd wegens buitenspel. Kort daarop is het wel raak voor Beuningse Boys, als Glenn Muller de bal in de hoek van de goal weet te schuiven, 1-0. Na rust gaat Arnhemse Boys op zoek naar de gelijkmaker, maar moet dat doen met tien man, wegens een rode kaart. De wedstrijd wordt wat rommeliger, en er worden weinig kansen meer gecreƫerd. Tien minuten voor tijd krijgt Arnhemse Boys een tweede rode kaart. Er wordt niet meer gescoord, waardoor de thuisploeg de drie punten kan opstrijken.

Roda'28 verliest

WINSSEN - Roda'28 heeft afgelopen zondag de thuiswedstrijd tegen Germania met 0-2 verloren. Germania speelde een sterke wedstrijd met een goed georganiseerd elftal, waarbij men telkens probeerde het spel te verplaatsen van links naar rechts. Beide teams probeerden zo snel mogelijk in hun spel te komen en het was Germania die hierin als eerste slaagde en in de zevende minuut de eerste treffer noteerde. Roda'28 werd na rust iets sterker, en er waren enkele kleine kansjes, maar het lukte niet deze om te zetten in doelpunten. In de 55e minuut maakte Germania de 0-2, tevens de eindstand.

Overwinning voor Leones

BENEDEN-LEEUWEN - Leones heeft afgelopen zondag met 2-1 gewonnen van Brabantia uit Eindhoven. In een mooie wedstrijd wist de thuisploeg een achterstand om te buigen in een overwinning. Leones begon fel aan de wedstrijd, maar de openingstreffer was voor Brabantia. Leones liet het er niet bij zitten en ging aanvallend voetballen. Vijf minuten voor rust maakte Marco Kooijmans de gelijkmaker. Kort na rust zorgde Bram Kooijmans voor de 2-1. Hoewel het daarna spannend werd voor Leones, wist de ploeg de aanvallen te pareren. Eindstand 2-1.