DIO'30 aan kop ondanks gelijkspel

DRUTEN - DIO'30 is na drie wedstrijden nog ongeslagen, en blijft daardoor gedeeld koploper. Gezien het beeld en verloop van de wedstrijd had er echter meer ingezeten dan een 0-0 gelijkspel.

DVOL beperkte zich, op de beginfase na, voornamelijk tot verdedigen, en controleerde DIO'30 de rest van de wedstrijd. Het eerste gevaar van DIO'30 kwam uit een vrije trap van Luc Verhoeven, die Jesper Kaaks net over het doel schoot. Na ongeveer twintig minuten voetballen leek DIO'30 de score te kunnen openen, maar doelman Mick Kuling kon een de bal net voor de lijn pakken. In de tweede helft was het wederom eenrichtingsverkeer richting het doel van de thuisploeg. Het enige wat DVOL kon was verdedigen en dat deed de ploeg succesvol. DIO'30 kreeg nog wel wat kansen, maar verzuimde te scoren. Eindstand 0-0.