Zijspanteam Europees kampioen

MEIJEL - Zijspanteam Mulders-van de Wiel is afgelopen zondag Europees kampioen geworden. Veel fans van het Maas en Waalse zijspanduo waren naar Meijel afgereisd om het tweetal in actie te zien. Tijdens de tweede manche lag het duo al 36 punten voor, waardoor het kampioenschap al zeker was. Na een klein feestje werd er nog een manche gereden voor de dagoverwinning. Met 2-1-1 in de manches hebben Frank Mulders en Henry van de Wiel zowel de dagoverwinning als de Europese titel weten binnen te slepen.

Roda'28 wint thuisdebuut in de 3e klasse

WINSSEN - Roda'28 heeft afgelopen zondag haar eerste thuiswedstrijd in de 3e klasse gewonnen van kampioenskandidaat Eldenia uit Arnhem. Kansen waren er gedurende de wedstrijd voor beide partijen, toch duurde het nog tot ver in de tweede helft voordat er gescoord werd. Het was Stijn Gradussen die, na goed voorwerk van Niek van Gemert en Pim Tromp, de 1-0 op zijn naam zette. Aanstaande zondag speelt Roda'28 wederom een thuiswedstrijd. Tegenstander is dan Germania uit Groesbeek. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

Winst voor
volleybalsters
Touché

NIJMEGEN - Meisjes A van Touché uit Dreumel heeft goede zaken gedaan door met 4-0 te winnen van Switch. De tweede wedstrijd van het team ging een stuk beter dan de eerste. Vooral de service van de meiden was erg goed, en met name Charlotte maakte een aantal mooie series. De nieuwe posities van Katja en Sophie voelden in deze wedstrijd ook iets vertrouwder.

Meisjes B verloor in Nijmegen met 4-0 van Pegasus, en Dames 1 wist in de eerste wedstrijd een puntje te pakken. Heren 1 heeft er twee wedstrijden op zitten. Eén werd er met een 3-2 winst afgesloten, de ander met een 3-2 verlies.

Koek en zopie weekend HCD

DRUTEN - Hockeyclub Druten houdt op 6 en 7 oktober haar traditionele koek en zopie weekend. Onder het genot van een hapje en een drankje zijn er verschillende wedstrijden te zien. JB1, MB2, MD1, MB1 en MA1 spelen hun laatste wedstrijd in de voorcompetitie en staan op het punt van promoveren. Supporters zijn van harte welkom hen aan te moedigen.

Zondag spelen alle seniorenteams thuis. De eerste wedstrijd start om 12.00 uur.