Foto: Tech-Lokaal
Foto: Tech-Lokaal Deelname van het Tech-Lokaal aan World Robot Olympiad.

Open dag Tech-Lokaal

DRUTEN - Burgemeester Van Riswijk opent vrijdag 5 oktober een tweede Tech-Lokaal Maas & Waal. Het nieuwe Tech-Lokaal bevindt zich in het Pax vmbo, aan de Meester van Coothstraat in Druten. Na de officiƫle opening is er een open dag van 16.00 tot 20.00 uur.


Het Tech-Lokaal omvat verschillende ontdekplekken en Tech-Clubs voor techniekeducatie en techniekpromotie. De nieuwe locatie heeft een eigen ingang, grenzend aan de parkeerplaats aan de Meester van Coothstraat. Tijdens de open dag is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen en van alles te proberen, doen, proeven, maken, kijken, ervaren en voelen. Belangstellenden maken er kennis met de allernieuwste technologie, waarbij verschillende richtingen worden gecombineerd. Zo is er een voedselprinter, een pannenkoekenprinter en je ziet hoe je met laser verschillende materialen snijdt. Op vrijdag kun je ook informatie krijgen over alle clubs en kun je jezelf ook inschrijven.
Het huidige Tech-Lokaal bevindt zich in Beneden-Leeuwen tegenover het gemeentehuis, in de Pastoor Jansstraat. Zodra het nieuwe IKC in Beneden-Leeuwen gereed is, zal het Tech-Lokaal zich daar vestigen. Meer informatie: www.tech-lokaal.nl.