Wijnroute Beuningen

Vrijdag 5 oktober

Activiteit: proeverij
Locatie:        centrum Beuningen
Tijd:        vanaf 18.00 uur

Dertig ondernemers uit het Beuningse centrum verzorgen een 'wijnroute' door het winkelhart. Vanaf het Thorbeckeplein tot het Kerkplein kunnen belangstellenden genieten van diverse hapjes en drankjes (met en zonder alcohol).

Film: Frantz

Zaterdag 6 oktober

Activiteit: filmhuisfilm
Locatie:        Theater de Molen
Tijd:        19.30 uur

Filmhuis Beuningen draait de film Frantz, een film over leugens, schuldgevoelens en vergeving, die zich afspeelt in de periode na de eerste wereldoorlog. Kaarten kosten 7,50 euro online (8,50 aan de kassa). Informatie en reserveren: www.theaterdemolen.nl, tel. 024-677 41 60.

Maas en Waalse Popquiz

Zaterdag 6 oktober

Activiteit: quizavond
Locatie:        't Zwaantje, Deest
Tijd:        18.00 - 23.00 uur

De zesde editie van de Maas en Waalse Popquiz kent twintig teams uit heel Maas en Waal. Een groot aantal muziekvragen passeert de revue. De Boven-Leeuwense saxofonist Nader Issa zorgt voor een muzikale bijdrage. Publiek is van harte welkom. Meer informatie: maasenwaalsepopquiz@gmail.com.

Gruwelijke Rijmen

Za. 6 en zon. 7 oktober

Activiteit: theater
Locatie:        Kasteel Hernen
Tijd:        13.00/14.00/15.00 uur

Theaterzang­groep Schudden voor Gebruik speelt 'Gruwelijke Rijmen', een vrolijke muzikale familie­voorstelling voor jong en oud naar het verhaal van Roald Dahl. Kaarten kosten 11,50 euro (kinderen t/m 18 jaar 8 euro). Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen en Museumkaarthouders betalen 3 euro op vertoon van hun kaart. Reserveren via www.glk.nl/hernen.