DIO'30 in actie tegen Blauw Wit.
DIO'30 in actie tegen Blauw Wit. Foto: Twan van der Zandt

DIO'30 wint van Blauw Wit

NIJMEGEN - DIO'30 heeft ook de tweede competitiewedstrijd gewonnen. Uit bij Blauw Wit werd een knappe 1-2 overwinning geboekt.

Door Twan van der Zandt

De eerste kans van de wedstrijd was voor Blauw Wit, maar het was was DIO'30 dat een paar minuten later op voorsprong kwam. Na iets meer dan een half uur spelen kwam Blauw Wit onverwachts op gelijke hoogte uit een penalty en moest DIO'30 met tien man verder. In het begin van de tweede helft zette Blauw Wit extra druk, maar DIO'30 bleef verdedigend eenvoudig op de been en probeerde de aanval te zoeken. Er waren diverse kansen voor de bezoekers, en ook Blauw Wit haalde alles uit de kast om te scoren. Uiteindelijk was het Dadier Casal die vijf minuten voor tijd DIO'30 aan de winst hielp: 1-2. Samen met Havo is DIO'30 nog zonder puntverlies, en gaat het na twee wedstrijden aan kop in de competitie.