Opnieuw gelijkspel voor Leones

OIRSCHOT - Leones heeft in de uitwedstrijd bij Oirschot Vooruit, net als vorige week, slechts één punt weten te pakken.

Door Eddie Pas

Leones startte zeer voortvarend en was op de meeste fronten beter dan de gastheren. De meeste duels die werden uitgevochten, werden door de Leones spelers gewonnen, en de ploeg had ook het meeste balbezit. Oirschot Vooruit was vooral een enkele keer gevaarlijk uit de corners die het kreeg. Leones creëerde ook enkele goede kansen, maar wist het net in de eerste helft niet te vinden. Oirschot Vooruit kwam vlak voor rust, tegen de verhouding in, op voorsprong. Na rust bleef Leones de sterkere ploeg, en kwam na een kwartier spelen terecht op gelijke hoogte uit een kopbal van Joshua Lopez Cuijten. Leones voelde dat er meer in zat en ging op zoek naar de voorsprong. De mogelijkheden die er waren, werden echter niet benut. Ook Oirschot Vooruit kreeg enkele goede kansen, maar verzuimde te scoren. Eindstand 1-1.
Aankomende zondag staat een thuiswedstrijd tegen Brabantia op het programma.