Inlooptrainingen DOT-hockey

DRUTEN - De DOT-dames van Hockeyclub Druten houden aanstaande maandag en woensdag weer inlooptrainingen. Belangstellenden zijn welkom om te kijken en/of mee te doen.


DOT staat voor Dames Ochtend Trim, oftewel met een stel enthousiaste dames tussen de 25 en 55 jaar een potje hockeyen op een doordeweekse ochtend of avond. De trainingen staan onder leiding van een officiƫle trainer en zijn bedoeld voor dames met en zonder hockey-ervaring: moeders wiens kinderen reeds bij de club spelen, dames die willen leren hockeyen en/of vrouwen die de sport weer willen oppakken. Tijdens de trainingen draait het om gezelligheid, en de focus ligt op het (beter) leren hockeyen. Momenteel zijn er twee DOT-groepen: op maandagavond en woensdagochtend. Na afloop van de training is er gelegenheid om een kop koffie of thee te drinken.

Inlooptrainingen

Om te ervaren hoe een DOT-training eruitziet en/of te ontdekken of de sport iets voor jou is, zijn er inlooptrainingen op maandag 1 oktober van 19.30 tot 20.30 uur en op woensdag 3 oktober van 9.00 tot 10.00 uur. Mocht je op die data niet kunnen, dan is het ook mogelijk om een week later met de training mee te doen. Deelname is gratis, een stick is te leen bij de hockeyclub. Het gebruik van scheenbeschermers en een mondbeschermer (bitje) is aan te raden. Aanmelden voor de training is gewenst en kan via info@joelleprojecttrading.nl. Meer informatie: www.hockeyclubdruten.nl.