Studiekring 50+

DRUTEN - Donderdag 4 oktober is er om 10.00 uur een bijeenkomst van de studiekring 50+ers in de bibliotheek in Druten. Het is een informatiebijeenkomst waarin uitleg gegeven wordt over de studiekring. Daarna kunnen mensen zich aanmelden om deel te nemen aan een studiekring.
Een studiekring is een vaste groep van 10 tot 15 senioren, die eens per week of om de veertien dagen bij elkaar komt. Het doel van een studiekring is naast op de hoogte blijven van maatschappelijke ontwikkelingen, ook eigen ideeën en meningen met anderen delen.

Mindfulness voor mantel zorgers

DRUTEN - Het Sociaal Team van de gemeente Druten biedt in het najaar een training mindfulness aan voor mantelzorgers uit de gemeente Druten. Dit doet zij samen met La Garde Coaching en Mindfulness en de welzijnsorganisatie MeerVoormekaar. De training bestaat uit acht bijeenkomsten op dinsdag of donderdag en een stiltedag. Mantelzorgers die willen deelnemen, kunnen zich tot 8 oktober aanmelden bij Elise Lagarde via tel. 06-34 98 02 00 of per mail: contact@lagardecoaching.nl.