Afbeelding
Foto: Mama Maffia

Ouderwetse kermisavond bij Brasserie 't Anker in Alphen

ALPHEN - 'Good old days, are back again'. Onder dat motto organiseren Ellen en Roland Jagtenberg, sinds begin dit jaar uitbaters van Brasserie 't Anker, een ouderwetse kermisavond in hun sfeervolle etablissement.

Het tweetal wilden met de koop van het karakteristieke Alphense pand een stukje historie voor het dorp behouden. Nu 't Anker weer in Alphense handen is, brengen de enthousiaste ondernemers ook een stukje historie terug: de kermisavond. 'Jarenlang waren 't Anker en de Alphense kermis onlosmakelijk met elkaar verbonden, tot de vorige eigenaar besloot om zich meer op de restaurantactiviteiten te richten', aldus Ellen.

'Toen het nieuws over de terugkomst bekend werd op Facebook, werden we direct overspoeld door positieve reacties van (oud-)Alphenaren. De kans op het weerzien van oude bekenden is dan ook groot.'

Mama Maffia

De ouderwetse kermisavond vindt plaats op zaterdag 29 september. De 'Boerenrock' band Mama Maffia zal zorgen voor de muzikale omlijsting. De entree is gratis en de deuren zijn open vanaf 21.00 uur. 'En vol is vol', besluit Ellen.