Roda'28 door in bekertoernooi

WINSSEN - Roda'28 heeft afgelopen zondag ook de derde bekerwedstrijd winnend afgesloten. In eigen huis werd met 2-0 gewonnen van Unitas'28 uit Wamel. Het was een wedstrijd waarin beide teams probeerden te voetballen, maar waarin Roda'28 de bovenliggende partij was. De score werd echter pas geopend in de tweede helft. In drie minuten tijd was het Marijn van Kraaij die beide doelpunten scoorde en daarbij Roda'28 op een 2-0 voorsprong zette. Zowel Unitas'28 als Roda'28 probeerden daarna nog wel te scoren, maar beide defensies waren de aanvallers de baas.
Aanstaande zondag 23 september maakt Roda'28 zijn debuut in de derde klasse, met een uitwedstrijd in Brakkenstein. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

Weurtse Tennis Club viert jubileum

WEURT - De Weurtse tennisvereniging staat zaterdag 29 september stil bij het 40-jarig bestaan van de club. Er zijn verschillende activiteiten om het jubileum te vieren, waaronder een receptie en een feestavond. Ook worden deze dag de finale wedstrijden van de clubkampioenschappen gespeeld. De receptie duurt van 19.00 tot 20.00 uur en vindt plaats in het clubhuis van WTC. Leden en oud-leden van de tennisvereniging zijn van harte welkom. Aansluitend is er een feestavond, met onder andere de huldiging van de jubilarissen die 40 jaar lid zijn.

Seizoensstart B.C. Argus

BENEDEN-LEEUWEN - De eerste weken van het seizoen zijn voor de badmintonners van B.C. Argus uit Beneden-Leeuwen zeer positief verlopen. Onder leiding van trainer Paul van Vlaanderen hebben ze er twee speelavonden op zitten. Ook heeft de club enkele nieuwe leden mogen verwelkomen. Elke vrijdagavond maken de spelers gebruik van de sporthal van MFA De Rosmolen, waar na de training gelegenheid is voor een drankje. Mensen die geïnteresseerd zijn in de badmintonsport kunnen altijd binnenlopen voor een proefles. Materiaal wordt beschikbaar gesteld door de club. Voor meer info, zie: www.bcargus.nl.

Trainingen Touché in volle gang

DREUMEL - De leden van Touché maken zich op voor hun eerste volleybalwedstrijden, op donderdag 20 september vanaf 19.15 uur. De jeugdteams spelen zaterdag 22 september hun eerste wedstrijden, thuis om 15.30 uur. De mini's, niveau 4-5, hebben een week later hun eerste toernooi. Op zondag 30 september staat een toernooi in Dreumel op het programma.