Afbeelding
Foto: Jos Courbois

Nationale Sportweek Beuningen van start

BEUNINGEN - Dit jaar organiseren buurtsportcoaches van Beuningen Samen in Beweging, de Albert Heijn en diverse sportaanbieders weer de Nationale Sportweek. In tegenstelling tot eerdere jaren, nu maar liefst 2 weken gevuld met diverse beweegactiviteiten. Al deze activiteiten zijn gratis en laagdrempelig. Iedereen kan mee doen.


Zelfs voor de mensen die niet van sporten houden zijn er leuke activiteiten om te gaan bekijken, zoals de aangepast sporten activiteit voor basisschoolkinderen op het Julianaplein op donderdag 27 september. Op zaterdag 15 september wordt afgetrapt met een opening in de Uiterwaarden.

Voor jong en oud

Gedurende de week zijn er activiteiten voor jong tot oud, zoals diverse wandelactiviteiten en diverse bijeenkomsten voor sportvrijwilligers. Ook is er weer de populaire peutergym in de Albert Heijn op woensdag 19 september van 14.00 tot 15.00 uur. Op 29 september wordt spetterend afgesloten in de Albert Heijn in samenwerking met Speijers Sports. Alle klanten maken dan kans op gratis boodschappen en een sportabonnement.