Afbeelding
Foto: Manege de Veluw

Manege de Veluw houdt open dag

EWIJK - Zondag 16 september houdt Manege de Veluw een open dag voor iedereen die het leuk vindt om eens een kijkje te komen nemen op de manege bij onze lieve paarden en pony's. De open dag begint om 11.00 uur en eindigt om 16.00 uur.


Er worden verschillende demonstraties gegeven zoals een kür op muziek door Jan van der Velden, met zijn wedstrijdpaard Very Lucky. Ook is er een carrousel verzorgd door kinderen van Manege de Veluw en een voltigekür. De gehele dag worden er spelletjes met de pony's gedaan. Ook voor de volwassenen staan er een aantal paarden klaar om te berijden. Verder kan men: hoefijzer schilderen, schminken, shetlander rijden voor de allerkleinsten, is er een loterij, worden er poffertjes gebakken, kan men pony's poetsen, op de foto met een pony op de foto en meer.

Op Manege de Veluw wordt eveneens lesgegeven aan kinderen met onder meer: autisme, ADHD en faalangst. Eens per maand worden lessen verzorgd voor kinderen onder de 6 jaar. Manege de Veluw is gevestigd aan de Veluwstraat 13 in Ewijk.