Plezier op de kermis 2017.
Plezier op de kermis 2017. Foto: Reinier Jansen

Attracties en artiesten op kermis Leeuwen

BENEDEN-LEEUWEN - Verschillende kermisattracties, speelautomaten en kramen met lekkernijen staan komend weekend opgesteld op het Dorpsplein in Beneden-Leeuwen. De dorpskermis duurt vier dagen en start zaterdag 8 september. Ook dit jaar is er een feesttent waar diverse artiesten hun opwachting maken.

Op zaterdag zorgt party-dj Joey voor een daverend begin van de kermis. Zondagmiddag treedt duo Inmost op, en in de avond zorgt dj-zanger Levi Live voor de muziek. De muzikale entertainers van de formatie 3 Of Us Plus verzorgen maandagmiddag het kermismatinee, met muziek van dj-zanger Levi Live ter afsluiting.

Matinee-bal

Op dinsdagmiddag is er het langverwachte seniorenmatinee, een heerlijke dansmiddag voor alle senioren uit Maas en Waal. De bekende Maas en Waalse band 'The Melody Players' verzorgt de muziek. De muzikanten brengen vooral muziek uit de jaren '60 en 70' waarop gezellig gedanst kan worden. Aanvang 14.00 uur, gratis entree.

Avond van het Levenslied

De kermis wordt afgesloten met de Avond van het Levenslied. De line-up van dit jaar bestaat uit Jaman Zanger, Jordy Carrero, Karin Welsing, Kevin Otten, Antonio Holsken en Rienie van de Kerkhof.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding