Jubileum KunstBakens

APPELTERN – Ter gelegenheid van het tienjarig jubileum van de kunstroute KunstBakens gaan vier Maas en Waalse kunstenaars gedurende drie dagen aan het werk buiten hun eigen atelier.


Ans van den Hurk, Gerrit van Meurs, Monique van Stokkum en Theo Thomassen trekken zich voor deze gelegenheid terug in leegstaande lokalen van de Gravin van Rechterenschool in Appeltern.
De kunstenaars werken ieder zelfstandig, maar laten zich ook inspireren door elkaar. Ongestoord werken in een andere omgeving kan leiden tot nieuwe inzichten en onverwachte resultaten.

Open avond en overzichtsexpositie

Op de laatste avond, woensdag 12 september tussen 19.00 en 20.00 uur, houden de kunstenaars open avond om de resultaten te laten zien, hun werk desgewenst toe te lichten en iets over het proces te vertellen.
De gemaakte werken zijn eveneens te bezichtigen tijdens de kunstroute op 29 en 30 september. Ze worden tentoongesteld op de overzichtsexpositie, die ondergebracht is in het voormalige gebouw van de HEMA, aan de Zandstraat 83 in Beneden-Leeuwen. Voor meer informatie over de kunstroute en de deelnemers, zie: www.kunstbakens.nl.