Infomiddag vrijwilligers Bijna Thuis Huis

DRUTEN - Hospice Bijna Thuis Huis Maas en Waal en VPTZ Maas en Waal houden op donderdag 20 september een informatiemiddag voor nieuwe vrijwilligers. Beide organisaties verstrekken dan de nodige informatie en beantwoorden mogelijke vragen.
Hospice Bijna Thuis Huis Maas en Waal in Druten wil een plek zijn waar mensen in een huiselijke sfeer in alle rust afscheid kunnen nemen van hun leven, wanneer dit thuis niet meer mogelijk is. VPTZ Maas en Waal zet vrijwilligers in ter ondersteuning van mensen die deze levensfase in hun eigen woonomgeving willen doorbrengen. De informatiebijeenkomst vindt plaats in Hospice Bijna Thuis Huis Maas en Waal in Druten en duurt van 13.30 tot 15.00 uur. Aanmelden kan via tel. 0487-54 02 42 (Bijna Thuis Huis Maas en Waal) en 06-55 71 17 23 (VPTZ Maas en Waal), of per mail via info@bijnathuishuismaasenwaal.nl.

Basiscursus

In oktober is er een basiscursus voor nieuwe vrijwilligers, bestaande uit vijf dagdelen theorie en twee dagdelen praktijk. De cursus is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in dit vrijwilligerswerk. Ook mensen zonder ervaring in de zorg zijn welkom.