Laatste keer kermis in De Hanze

MAASBOMMEL - De jaarlijkse kermis en braderie in Maasbommel zijn dit jaar extra bijzonder. Het is namelijk de laatste keer dat de festiviteiten in het oude dorpshuis De Hanze gevierd worden. Verderop in het dorp wordt namelijk hard gewerkt aan de totstandkoming van een compleet nieuw 'Hanzehuys'.

Zaterdag 15 september wordt de kermis geopend op het terras van De Hanze. Vanaf 16.00 uur wordt het terras omgedoopt tot Maasbommelse biergarten. Er zullen Süd-Deutsche klanken klinken en als vanzelfsprekend zullen bier, wijn en "wurst" niet ontbreken. Uiteraard is ook de kermis geopend, die duurt tot dinsdag 18 september.

Braderie

Op zondag 16 september is er voor de zesde maal een braderie. Ditmaal met een nieuwe opzet en meer kramen dan voorheen. Wie graag een stand wil huren, kan voor meer informatie kijken op: www.funmarkt.nl.

Laatste muntjes

Op maandag 17 september zal de Hanze haar deuren om 13.00 uur openen en is er tot 15.00 uur voor iedereen gratis koffie met een oliebol. Op dinsdag 18 september zijn gasten van harte welkom tussen 14.00 en 18.00 uur de laatste muntjes op te maken.