Het team van De Zaak van Ruud.
Het team van De Zaak van Ruud. Foto: Ger Loeffen

Uitbreiding De Zaak van Ruud

BEUNINGEN - Als je met de Beuningse modeondernemer Ruud Donders over kleding voor mannen praat, dan weet je het meteen: hier spreekt een man met passie, smaak en kennis op het gebied van mannenmode. Service staat bij zijn mannenmodezaak hoog in het vaandel.

Door Ger Loeffen


'De meeste mannen zijn vrij honkvast wat hun kleding betreft', zegt Ruud Donders. 'Als de man een winkel heeft waar hij slaagt komt hij het graag terug.' De man die recentelijk De Zaak van Ruud heeft bezocht heeft ongetwijfeld zijn ogen uitgekeken. De bekende herenmodezaak zit sinds 2008 in hartje Beuningen en is onlangs met maar liefst 70 procent uitgebreid, van 220 naar 375 vierkante meter. Die toename is voornamelijk ten goede gekomen aan stoere kleding voor de iets jongere man. De totaal vernieuwde winkel aan het Julianaplein oogt heel overzichtelijk door de indeling met merkgerichte shops. Een aantal kledingmerken heeft een eigen ruimte in de winkel, zoals State of Art, NZA, Vanguard en Cast Iron.

Service

Ruuds klanten komen uit de regio Nijmegen, Maas en Waal, Noord Limburg en Oost Brabant en weten de persoonlijke service en collectie van De Zaak van Ruud zeer te waarderen. 'Vooral mannen stellen een persoonlijke benadering zeer op prijs. Meer nog dan vrouwen', aldus Ruud. En de service van de herenmodezaak gaat verder. Is bijvoorbeeld een broek iets te lang, dan kan deze, door de samenwerking met het plaatselijk naaiatelier in Beuningen, supersnel vermaakt worden.

De uitbreiding van De Zaak van Ruud is ook een flinke opsteker voor het winkelcentrum in Beuningen. 'Er liggen veel kansen voor ondernemers in het Hart van Beuningen,' meent Ruud Donders, 'maar dat vereist creativiteit en op lange termijn investeren in je klanten.'

De deur van de Zaak van Ruud en Stoer van Ruud staat zes dagen per week open: op maandag van 13.00 tot 18.00 uur, en dinsdag tot en met zaterdag van 9.30 tot 18.00 uur. Op vrijdag is bovendien de wekelijkse koopavond tot 21.00 uur. Elke laatste zondag van de maand is de herenmodezaak geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Men wordt dan vriendelijk geholpen door Ruud en de vaste medewerkers Diana, Rian en Jeffrey, die op drukke dagen worden bijgestaan door Lilian, Sabina en Sanne.

Leden van de Senioren Vereniging Beuningen krijgen tien procent korting op het assortiment. De Zaak van Ruud en Stoer van Ruud zijn gevestigd aan het Julianaplein in Beuningen.