Afbeelding
Foto: Mandy Jalink

Geslaagde editie Feestweek Deest

DRUTEN - De 38e editie van Feestweek Deest was ook dit jaar zeer geslaagd. Met de Superbingo, een gezellige feestavond, de befaamde jeugdplaybackshow én als afsluiter de Toeristische Markt was het programma goed gevuld.


Donderdag startte de Feestweek in dorpshuis 't Trefpunt met de Superbingo, een avond met veel cadeaus en mooie geldprijzen. De hoofdprijs werd gewonnen door de Deestse Marian van Dinteren. Vrijdagavond stond in het teken van 'De Vrienden van Deest', met optredens van liveband Montgomery, dj Mike en Arno Kolenbrander.

Jeugdplaybackshow

Zaterdag stond de Jeugdplaybackshow op het programma. Diverse spetterende optredens passeerden de revue. De jury, bestaande uit leden van de politie, ambulance en brandweer, verkoos uiteindelijk Maud tot winnaar. Zij trad op met een nummer van Katy Perry. De tweede prijs werd gewonnen door Lieke, Nena, Zoe, Milan, Jill, Jenna en Gijs, die optraden als Bruno Mars. Lara en Teun wonnen de derde prijs met hun optreden van Mikolas Josef. Jenny en Angel ontvingen de aanmoedigingsprijs voor hun optreden van Kinderen voor Kinderen. De Feestweek Deest werd zondag afgesloten met de Toeristische Markt, met veel plezier, muziek en vertier op het feestplein.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding