Jeroen Vos, Bernice Godschalk en Maurice Boone.
Jeroen Vos, Bernice Godschalk en Maurice Boone. Foto: John van Gelder

Een passend sportaanbod voor elke doelgroep

DRUTEN - Jeroen Vos, 31 jaar, en samen met Maurice Boone en Bernice Godschalk eigenaar van een aantal sportconcepten in Druten, begon zijn loopbaan in de sportwereld ruim tien jaar geleden. Hij vertelt enthousiast over de verschillende concepten en de sportlocaties waar hij momenteel mee bezig is.

Door Ton van Hulst


'Voor iedere doelgroep hebben we een passend aanbod ontwikkeld. De mensen die komen sporten hebben veelal een verschillend doel. Sommigen willen afvallen, anderen revalideren, maar ook tijdens en na burn-outklachten is gericht sporten een onmisbaar hulpmiddel. Samen met de deelnemer stippelen wij een route uit om zijn/haar doel te behalen bij Personal Gym Maas en Waal en/of Club West, gevestigd in gebouw Westerpoort.' Op beide locaties wordt gewerkt met een professionele app, waarin complete workouts te vinden zijn, evenals individuele voedingsadviezen.

Waar vroeger sportschool Flash gevestigd was, is per 1 februari Fox Fitness gestart. In de ruim opgezette ruimtes staat een keur aan moderne apparaten en uiteraard is er altijd een trainer aanwezig. Onlangs lanceerden de drie sportondernemers een nieuwe formule: Fox Family. Voor een laag tarief kan het hele gezin hier onbeperkt fitnessen.

Concepten

'Het grote pluspunt van dit concept is de keuzevrijheid. Men kan kiezen uit een programma met meer of minder begeleiding, afhankelijk van zijn of haar wensen. Groepslessen zijn mogelijk, maar ook individuele begeleiding is een optie. Aan de concepten hangen natuurlijk wel verschillende prijskaartjes. Vroeger was dat anders. Toen was er maar één sportcentrum, en betaalde je ook voor onderdelen die voor jou minder van belang waren. Personal training was toen nog met name voorbehouden aan de Randstad, nu zijn deze professionals ook in Maas en Waal toegankelijk.'

Samenwerking

Krachtige samenwerkingsverbanden met (fysio)therapeuten, voedingsdeskundigen, bedrijven, sportverenigingen en winkels zijn ook onderdeel van deze verschillende sportconcepten.
'In het afgelopen jaar zijn we boven verwachting gegroeid: nu naderen we het fantastische aantal van 1.000 sporters. Iets waar we alleen maar van durfden te dromen, toen we zo'n drie jaar geleden onze eigen sportstudio openden', besluit Jeroen trots.