Montgomery treedt op tijdens de Vrienden van Deest feestavond.
Montgomery treedt op tijdens de Vrienden van Deest feestavond. Foto: Montgomery

Vier dagen lang feest

DEEST - Donderdag 23 augustus start de 38e editie van Feestweek Deest. Vier dagen lang is het feest in Deest, en dat betekent dat er allerlei activiteiten zijn, met alle dagen gratis entree.


De Feestweek begint op donderdagavond met een bingo-spektakel in de feesttent onder de naam 'Superbingooo!'. Er zijn deze avond diverse geldprijzen te winnen, waaronder een hoofdprijs van 200 euro. Daarnaast zijn er veel mooie cadeaus te winnen, ter beschikking gesteld door de sponsoren. De superbingo start om 20.00 uur, de zaal is om 19.00 uur open.

Vrienden van Deest

Vrijdag 24 augustus is de Vrienden van Deest feestavond. De liveband Montgomery, dj Mike en Arno Kolenbrander zullen het publiek deze avond aangenaam verrassen. Bezoekers zijn welkom vanaf 20.30 uur.

Jeugdplaybackshow

De Jeugdplaybackshow is van oudsher een vast onderdeel van de Deester Feestweek. Verschillende generaties betraden de afgelopen jaren al het podium tijdens de befaamde jeugdfeestavond. Ook dit jaar kunnen kinderen deelnemen met hun act en hun favoriete zanger(es) en/of band op het podium showen. Het belooft een gezellige familieavond te worden. De jeugdplaybackshow begint zaterdag om 19.00 uur. De zaal is open vanaf 18.15 uur. Na de jeugdplaybackshow is er een jeugdfeestavond. Dj Joey Festa & Marieke nemen de presentatie van de Jeugdplaybackshow voor hun rekening, dj Job verzorgt de muziek tijdens de feestavond voor de jeugd.
Lees verder op pagina 25 en kijk voor meer informatie over de Feestweek Deest en het volledige programma op www.feestweekdeest.nl of op Facebook.com/Feestweek Deest.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding