Familie Tiedink.
Familie Tiedink. Foto: Thomashuis

Informatiemiddag Thomashuis Druten

DRUTEN - Thomashuis Druten zet op donderdagmiddag 6 september de deuren open voor mensen die willen ontdekken of een eigen Thomashuis iets voor hen is. Zorgondernemers Laura en Luc Tiedink verzorgen een rondleiding en geven geïnteresseerden een beeld van het leven en werken in een Thomashuis.

In Thomashuis Druten wonen Luc en Laura Tiedink en hun twee kinderen sinds anderhalf samen met negen bewoners met een verstandelijke beperking. De opzet van het huis is kleinschalig, de lijnen zijn kort en de twee zorgondernemers zijn samen met een klein team 24/7 verantwoordelijk voor het welzijn van de bewoners. Thomashuis Druten is één van de 118 Thomashuizen die Nederland telt sinds 2003.

Aanmelden

'We hebben hier een mooi leven,' aldus Luc, 'en dat laten we met trots zien aan iedereen die er benieuwd naar is. We vinden het heel leuk om geïnteresseerden te inspireren en te helpen met het maken van hun keuze.' Belangstellenden zijn van harte welkom om 6 september de sfeer te komen proeven. Aanmelden voor de middag kan via www.thomashuis.nl.