Blarenpoli Rode Kruis

MAAS EN WAAL - De eerste, warme wandeldag zit er voor de Vierdaagselopers op. Een goede reden om de voeten goed te verzorgen en te verwennen. En dat is de vakkundige vrijwilligers van het Rode Kruis wel toevertrouwd. Sinds maandag zijn er door de hulporganisatie op diverse locaties zogenoemde Blarenpoli's ingericht, waar wandelaars tijdens de Vierdaagseweek terecht kunnen voor alle blaar- en voetverzorging.

De locaties werden al op maandagavond goed bezocht door wandelaars die hun voeten preventief lieten afplakken. In Druten ontving men zelfs wandelaars die vanwege de lange wachttijden op andere locaties naar D'n Bogerd uitweken.

Locaties

De Blarenpoli in Druten is te vinden in cultureel centrum D'n Bogerd en geopend op woensdag 18 en donderdag 19 juli van 16.00 tot 21.00 uur. In Beuningen kan men voor alle blaar- en voetverzorging terecht in Sociaal Cultureel Centrum de Lèghe Polder, tussen 15.00 en 21.00 uur.
De vrijwilligers van het Rode Kruis zetten zich geheel belangeloos voor de wandelaars in. Een vrijwillige bijdrage is natuurlijk welkom, daarvoor staan er op de diverse locaties collectebussen.