Foto: John van Gelder
Foto: John van Gelder Foto: John van Gelder

Dreumels Food Festival

DREUMEL - Tongstrelende gerechtjes, heerlijke drankjes, fijne muziek, goed gezelschap en een ambachtelijke ambiance. Dat zijn de belangrijkste ingrediënten voor de tweede editie van het Dreumels Food Festival op zondag 26 augustus. Een festival met een verrassend veelzijdige menukaart.

Met houten kramen, nostalgische fruitkisten, lange tafels met banken en vintage decoraties wordt het Dreumelse plein Ekershof voor de gelegenheid omgetoverd tot één groot openluchtrestaurant. Na het succes van de eerste editie vorig jaar heeft de organisatie besloten om het terrein dit jaar wat groter op te zetten. Er is niet alleen meer ruimte voor de gerechten, maar ook meer ruimte voor vertier voor de jeugd.

Eigen diner samenstellen

Het leuke is dat bezoekers zelf hun diner kunnen samenstellen. Onder het genot van lekkere muziek, kan men gedurende de hele namiddag en avond genieten van verschillende gerechtjes.

De festivalkoks, veelal ondernemers, trakteren bezoekers tijdens de tweede editie van het eetfestijn op verrassende verwennerijen uit alle windstreken. Van eenvoudige hapjes tot culinaire hoogstandjes, en bovendien voor ieder wat wils. Uiteraard staan er weer andere gerechten centraal ten opzichte van vorig jaar. Nieuw dit jaar is de wijnproeverij.

Het Dreumels Food Festival duurt van 15.00 tot 20.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.dov-dreumel.nl.