Wiellawaai is ieder jaar weer in trek bij jong én oud.
Wiellawaai is ieder jaar weer in trek bij jong én oud. Foto: John van Gelder

Lauwe gaat los tijdens jaarlijks feestweekend

BENEDEN-LEEUWEN - Over enkele dagen gaat 'Lauwe' weer los tijdens het alom bekende feestweekend, rondom Wiellawaai en de Dag van Leeuwen. Een weekend met voor ieder wat wils. De weersvooruitzichten zien er prima uit en de organisatie is helemaal klaar voor het festival, dat zich grotendeels afspeelt rondom 'De Wiel'.

De aftrap van muziekspektakel Wiellawaai is op vrijdagavond om 20.00 uur, met een optreden van vj Mellow Mels, gevolgd door de band WC Experience en Beatcrooks. Aan de bekende vj Mental Theo de eer om de avond af te sluiten.

Kindermiddag

Zaterdagmiddag kunnen de allerkleinsten genieten van een superleuke kindermiddag met onder andere een optreden van de Mylène en Rosanne en de entree is gratis.
Zaterdagavond belooft als vanouds, een gezellige avond te worden met dj Mike, This is Beethoven, John de Bever en Frans Bauer. Aanvang is 20.00 uur. Kaarten voor beide avonden zijn nog te koop bij de voorverkoopadressen en online.

Lauws Mertje

Hopelijk kleurt het zondag weer zwart van de vele bezoekers, die naar het dorp komen voor het Lauws Mertje en de vele andere attracties die er op die dag aanwezig zijn, verspreid over het hele centrum. Het weekend wordt traditiegetrouw afgesloten in de feesttent. Dit jaar met medewerking van dj Mike, Slamm en John West. Deze dag is voor iedereen gratis toegankelijk.

Meer informatie

Kortom Beneden-Leeuwen is komend weekend beslist een bezoekje waard. Verdere informatie, het volledige programma en kaarten voor vrijdag en zaterdag kunt u lezen op: www.dagvanleeuwen.nl.