Bruisend Maas&Waal

MAAS EN WAAL - Afgelopen weekend stond bol van de activiteiten in het Land van Maas en Waal. Mede dankzij het prachtige weer bruiste de streek volop.


Op vrijdag werden onder meer in Druten en Dreumel de wandelaars van de jaarlijkse wandelvierdaagse feestelijk onthaald. Ondanks de broeierige temperaturen wisten in beide dorpen honderden deelnemers, jong en oud, het wandelfestijn te volbrengen. Traditiegetrouw stonden familie en vrienden bij de finish klaar met bloemen en zoete lekkernijen.
In Wamel en Beneden-Leeuwen stonden afgelopen zondag dieren centraal. Tijdens de jaarlijkse jongdierendag bij kinderboerderij De Grote Gemeente konden kinderen onder andere knuffelen met pasgeboren dieren. Tegelijkertijd kon men in Beneden-Leeuwen op zoek naar al wat leeft in het water in onze streek, tijdens de IVN Slootjesdag.

Op zondagmiddag trok voor de zesentwintigste keer een toeterende stoet vrachtwagens door het Land van Maas en Waal. Ook dit jaar zorgde het, soms oorverdovende, Truckerskonvooi Boldershof voor een glimlach op ieders gezicht.

Meer foto's zijn te vinden op: www.demaasenwaler.nl.