Afbeelding
Foto: Maus de Logt

Uitvoeringswedstrijden Cadans

BEUNINGEN - De zwemsters van Cadans hebben, op weg naar het einde van hun zwemseizoen en ter voorbereiding op de Synchrobeat (NK), diverse uitvoeringswedstrijden gezwommen.


Op de Interregio voor Age 1 (9-12 jaar) in Maastricht mochten Rosa, Sterre, Mees, Jane en Noah zwemmen en ging Noa mee als reserve. Deze meiden mochten ook zwemmen tijdens de districtswedstrijd, en werden daar derde met hun groepsuitvoering.

Categorie 1 en 2

Ook de Categorie 1 en 2 zwemsters (8-11 jaar) mochten hun uitvoeringen zwemmen op de districtswedstrijd. In categorie 1 zwommen Fem en Noa voor het eerst een uitvoering, en deden dat ontzettend goed. Aimy, Lodzia, Noa en Rosanne behaalden in deze categorie een derde plaats. De uitvoering van Categorie 2 zwemsters Saar, Sanne, Froukje en Sherlize was zelfs goed voor een tweede plaats.

Combo en Age 2

In voorbereiding op de Synchrobeat zwom de combo van Cadans-Polar Bears, met Chanine, Maud en Noƫlle (reserve) van Cadans, op de districtswedstrijd. Ze werden tweede, een prachtig resultaat na een korte voorbereidingstijd. Ook de zwemsters van Age 2 (13-15 jaar) zwommen hun uitvoeringen. Uiteindelijk werden Pauline en Ilse eerste, Newa en Pleun tweede en Zody en Marit zesde. Als sluitstuk was de groep van de Age 2 aan de beurt, deze meiden behaalden een gouden medaille met hun prachtige uitvoering.