Roda'28 kampioen

WINSSEN - Roda'28 is, na een 8-0 winst op Diosa afgelopen zondag, gekroond tot kampioen. Diosa begon sterk aan de wedstrijd, maar in de vijftiende minuut zette spits Bob Stevens de thuisploeg op een 1-0 voorsprong. Een kwartier later staat de 2-0 op het scorebord, en vlak voor rust valt ook de derde treffer. In de tweede helft vallen al snel de vierde en vijfde treffer, en in de 63e minuut wordt het mooiste doelpunt van de middag gescoord. Daan Willems verovert de bal op het middenveld, en schiet vanaf ongeveer 25 meter afstand snoeihard op doel, 6-0. De doelpuntenhonger van Roda'28 is nog niet gestild en in de 70e minuut valt de 7-0 en kort daarna ook de 8-0. Vrijdag 15 juni is er op sportpark de Boshof vanaf 19.00 tot 21.00 uur een receptie bij Roda'28 om het kampioensteam te feliciteren.