Afbeelding

DIO'30 wint overtuigend van RKSV Driel

DRIEL - DIO'30 heeft een goed resultaat geboekt door de uitwedstrijd tegen RKSV Driel met 3-0 te winnen.

Door Twan van der Zandt

Het was een open wedstrijd met twee ploegen die wilden voetballen. DIO'30 had het betere van het spel en probeerde door middel van de combinatie de aanval te zoeken. Er waren diverse kansen, maar er werd in de eerste helft niet gescoord.
In de tweede helft ging DIO'30 opnieuw op zoek naar de verdiende treffer. Deze kwam er uiteindelijk uit een corner, waarbij Davy van Verseveld de bal binnen wist te koppen. Vlak daarna viel de 2-0, uit een kopbal van Joram Pijl. Vijf minuten voor de tijd viel de derde treffer, wat de eindstand op 3-0 bracht.

Nacompetitie

Hoewel een overwinning zeer welkom was voor de Drutenaren, is de kampioenstitel definitief buiten bereik, door het gelijkspel van Eendracht'30. Met nog één wedstrijd te gaan kan de ploeg zich gaan opmaken voor de nacompetitie.