Afbeelding
Foto: Reinier Jansen

Nog 100 inschrijvingen Survivalrun mogelijk

BOVEN-LEEUWEN - De 23e editie van de Open Maas en Waalse Survivalrun vindt plaats op zondag 17 juni. Het doel voor de deelnemers van deze run is om een route van meer dan acht kilometer met meer dan 50 hindernissen zo snel mogelijk af te leggen.


De inschrijvingen stromen binnen en de redactie van de Maas&Waler was te voorbarig geweest om te stellen dat het evenement al bijna was volgeboekt. Er kunnen momenteel nog 100 deelnemers geplaatst worden.

De eerste deelnemers starten vanaf 11.00 uur, en per vier minuten wordt een groep 'losgelaten' op het parcours. De laatste lopers vertrekken rond 16.00 uur. Vanaf 17.00 is er voor de jongste deelnemers op het evenemententerrein een Kidsrun. De prijsuitreiking voor alle categorieën staat gepland om 18.00 uur.

Parcours

De organisatoren bereiden ook dit jaar een prachtig parcours voor, waarbij deze editie heel veel aandacht wordt besteed aan het finishgedeelte. Samen met scoutinggroep Don Bosco wordt het finishparcours in Leefpark Groenewoud nog mooier en uitbundiger uitgevoerd dan vorig jaar.
Er zijn op dit moment nog 100 plaatsen voor de Survivalrun beschikbaar. Meer informatie en inschrijven op: www.survivalrun.info. Inschrijven voor de Kidsrun is mogelijk op de dag zelf.