Nick de Ridder.
Nick de Ridder. Foto: Oni Suitela

Nick de Ridder gaat voor Mister International NL


BEUNINGEN – Hij is zanger, en figureerde als receptionist bij De Rozenboom in Goede Tijden, Slechte Tijden, maar nu kan Nick de Ridder verkozen worden Mister International Netherlands 2018.

Door Patrick Huisman

Al een half jaar is de Beuningenaar bezig met fotoshoots voor de verkiezing. Op de meest bijzondere plekken gebeurt dat: 'ik heb al midden op Utrecht Centraal tussen de mensen moeten staan voor foto's, maar ook in een oude kerk. Binnenkort zelfs in een chique restaurant.'

Die foto's worden gebruikt zodat mensen ook online kunnen stemmen via Facebook, want dat kan nu al. 'Maar uiteindelijk is er een echte verkiezing met elf andere deelnemers op 17 juni in theater Het Kruispunt in Barendrecht. Daar kan ook publiek bij zijn, en dat wordt dus een hele spannende dag', denkt Nick, die hoopt te winnen.

Als dat zo is mag hij Nederland vertegenwoordigen in Azië, waar hij moet strijden tegen andere landen. 'Dit is ook een bijzondere verkiezing, want er zijn er niet zoveel voor mannen. Het gaat hierbij niet alleen maar om een gespierde man of iets dergelijks, maar om een totaalplaatje, hoe je met mensen omgaat en hoe je in het leven staat.'

Nick werkt nu nog mee in het bedrijf van zijn vader, maar hoopt eigenlijk dat hij van het zingen, acteren en modellenwerk zijn werk kan maken. 'Ik vind alles heel leuk, die afwisseling, maar vooral het modellenwerk trekt me heel erg. Vooral als dat internationaal zou kunnen zou dat prachtig zijn', aldus Nick, die binnenkort ook nog als zanger optreedt bij de Gaypride in Amsterdam. Stemmen op Nick kan via www.facebook.com/MisterInternationalNederland. Hem volgen via Instagram kan ook: Riddernickde.

Afbeelding