Afbeelding
Foto: Reinier Jansen

Drie dagen feest in Altforst

Vr. 18, za. 19 en zo. 20 mei

Activiteit:        PinksterVaria
Locatie:        Altforst

B-frogg
Vrijdag 18 mei

Speciaal voor de jeugd vanaf twaalf jaar uit Maas en Waal is er deze vrijdag een sfeervolle feestavond, op een unieke locatie met feesttent en buitenterras. De line-up van B-Frogg.nl: Mr Lover Lover Derek Shots, DJ Gruwelijk en MC Don, Matte Frazzie, en als special guest Raymon Hermans. Kaarten kosten in de voorverkoop 7,50 euro, aan de kassa 10 euro.

Muzikale feestavond
Zaterdag 19 mei

Gezellige feestavond met live muziek van Mooi Wark. Kaarten kosten in de voorverkoop 10 euro, aan de kassa 12,50 euro.

PinksterVaria
Zondag 20 mei

Op eerste pinksterdag staat Altforst in het teken van PinksterVaria, met het bekende fierljeppen en de traditionele jaarmarkt. De markt wordt opgefleurd door onder andere line dancers en freerunners. Ook zijn er roofvogels te bewonderen, evenals een verzameling oude tractoren en diverse oude ambachten. Kinderen kunnen hun hart ophalen in het Kikkerparadijs, in de draaimolen of op het 'boerenerf'. Er vinden wedstrijden Fierljeppen plaats en de oudere jeugd kan onderling de strijd aanbinden bij de outdoorgames, met onder andere een stormbaan, een rodeostier, bungeerun, een survivalparcours en de zeepkistenrace.

Tijdens Froggypop zijn er optredens van The Lacions, DIX en Paul P. Marijn. Vanaf het einde van de middag tot ongeveer 22.00 uur is er in de feesttent live muziek van dj's Bart en Daan en Broadway. De entree bedraagt 3,50 euro, kinderen betalen 1,50 euro. Verder zijn alle attracties gratis.

Voor meer informatie, zie pinkstervaria.nl of kijk in de special elders in deze krant.