Roda'28 op naar titel

WINSSEN - Afgelopen zondag stond een thuiswedstrijd tegen Victoria'25 op het programma en Roda'28 moest winnen om op koers te blijven voor de titel. In de eerste helft waren er kansen, maar tot scoren kwam het niet. Na rust was het Victoria, die de eerste kans in de tweede helft wist te benutten. Daarna herpakte Roda'28 zich. Twan Arnts zorgde met twee doelpunten dat Roda'28 op 2-1 voorsprong kwam. De voorsprong werd uitgebreid door Bob Stevens en Tjeerd de Greef. In de 88e minuut weet Joep Lepoutre nog een doelpunt te maken voor Victoria, waarmee de wedstrijd op een 4-2 overwinning komt voor Roda'28. Komende zondag is de mogelijke ontknoping van de titelstrijd. Dan speelt Roda'28 om 14.30 uur bij UHC in Hernen.