Afbeelding
Foto: Persfoto

BENEDEN-LEEUWEN - Stichting Dag van Leeuwen verzorgt tijdens Wiellawaai wederom een leuke Kindermiddag.

De Kindermiddag is op zaterdag 30 juni in de grote feesttent op 'de Wiel' en er staan verschillende verrassende optredens gepland. Van 13.00 tot 16.00 uur kunnen de kinderen dansen, zingen en springen op de muziek van dj Mike. Rond 14.30 uur verzorgt de tweeling Mylène en Rosanne een spetterend optreden. Het duo, dat regelmatig te zien is op tv bij RTL Telekids, werd bekend door deelname aan het Junior Songfestival. Inmiddels genieten de meiden door hun liedjes 'Me & Me Selfie', 'MooiBoy', '1000 Mooie Wensen', 'Sister BFF' en 'Geluk bij een ongeluk' heel wat bekendheid. Naast Mylène en Rosanne verzorgt dansschool 'Just Dance', onder leiding van Miranda Budde, een optreden.

Kinderen kunnen zich tijdens de Kindermiddag ook uitleven op de aanwezige springkussens en geschminkt worden door Sandra. Het belooft een onvergetelijke middag te worden.

De Kindermiddag wordt mogelijk gemaakt door De Waal autogroep, en de toegang is voor iedereen gratis. Voor meer informatie: www.dagvanleeuwen.nl of volg Dag van Leeuwen via Facebook.

Afbeelding