Afbeelding
Foto: Joep van Gruijthuijsen

Dinnershow voor Dance4Life

MAASBOMMEL - Op zaterdag 19 mei wordt er in De Korenmolen in Maasbommel een dinnershow gehouden. De show wordt in samenwerking met organisatie Dance4Life opgezet en het entertainment wordt verzorgt door studenten van de Utrechtse Dansacademie.

Door Brent van Erp


Een deel van de opbrengst van de avond gaat naar het goede doel: Dance4Life. Dance4Life is een organisatie die zich met name inzet voor kwetsbare jongeren in ontwikkelingslanden, waarbij de nadruk wordt gelegd op seksuele thema's. Onveilige seks en seksueel geweld zijn de snelst groeiende problemen voor jongeren wereldwijd. Dance4Life zorgt voor voorlichting en hulp aan jongeren die hiermee geconfronteerd zijn. Daarbij steunt deze organisatie kleine initiatieven vanuit het buitenland die bijdragen aan het welzijn van jongeren in de derde wereld. Door deze aanpak heeft Dance4Life geen grote kantoren in het buitenland, maar er wordt kleinschalig en doelgericht gewerkt. De avond in De Korenmolen is er dan ook met name bedoeld om aandacht te trekken voor het goede werk dat deze organisatie verricht.

Het entertainment op deze avond zal worden verzorgd door de studenten van de Utrechtse Dansacademie (UDA). Zij zorgen voor een avondvullend top programma met theater en dans, terwijl de gasten kunnen genieten van een vijfgangendiner. Het is de eerste keer in De Korenmolen dat een dergelijke avond voor Dance4Life wordt georganiseerd. Initiatiefnemer Joep van Gruijthuijsen hoopt dat de avond vooral ten goede komt aan de organisatie, en dat er meer aandacht komt voor de problemen die het aan de kaak stelt. Reserveren voor de dinershow kan via www.korenmolen.nl of bel met 0487-542610.