Constance en Chantal Rosmalen.
Constance en Chantal Rosmalen. Foto: Frank van Rooij

Wijchense zussen starten bedrijf in sieraden die je raken

WIJCHEN - De Wijchense zussen Constance en Chantal Rosmalen startten onlangs een onderneming waarnaar zij zelf lange tijd op zoek waren. Het resultaat: Cclose, een bedrijf gespecialiseerd in as- en gepersonaliseerde sieraden die je raken.

'De verkoop van assieraden en gepersonaliseerde sieraden is op zich niet zo heel bijzonder, maar wel de manier waarop wij dat doen', vertelt Chantal enthousiast. 'In onze showroom hangt een gemoedelijke sfeer, waar wij onze klanten in alle rust kunnen ontvangen. We werken enkel op afspraak, zodat we alle aandacht kunnen geven aan onze klanten. Daarin onderscheiden wij ons van de juweliers en webshops', voegt haar zus Constance daar aan toe. 'Wij zijn van mening dat iets met zoveel persoonlijke waarde, de aandacht moet krijgen die het verdient. Het vullen van een sieraad met as van de overledene doen we dan ook het liefst waar de klant bij is. Korter kan de lijn niet zijn.'

Persoonlijk tintje

Naast assieraden verkopen de onderneemsters ook sieraden met een persoonlijk tintje. Een mooi cadeau voor bijvoorbeeld Moeder- of Vaderdag, een huwelijk, jubileum of gewoon voor jezelf. 'Denk aan een vingerafdruk gegraveerd in een ring, hanger of een stoere leren armband. Of een hartslag, een handgeschreven tekstje van bijvoorbeeld oma, een klein tekeningetje van de kinderen of de gps-coördinaten van die bijzondere plek waar je ooit met je geliefde geweest bent. Ook kunnen we haren en (melk)tandjes van zowel mens als dier in een sieraad verwerken.

Cclose is gevestigd aan de Copernicusstraat 8 in Wijchen, geopend op afspraak. Meer informatie via e-mail: info@cclose.nl of tel. 06-45 97 67 93 of kijk op de website: www.cclose.nl.