B-Frogg: hét feest voor de jeugd

ALTFORST - Het feestweekend in Altforst wordt op de vrijdagavond voor Pinksteren afgetrapt met B-Frogg, het feest voor de jeugd vanaf twaalf jaar.

Dit jaar zijn er optredens van Matte Frazzie, Mr. Lover Lover, DJ Gruwelijk en MC Don en Derek Shots. Special guest is Raymon Hermans. De tent gaat om 20.00 uur open. Kaarten voor B-Frogg kosten 7,50 euro per stuk en zijn te koop bij de voorverkoopadressen.
Op zaterdagavond maakt Mooi Wark zijn opwachting in de feesttent. Heerlijke rock-en-roll feestmuziek, waarbij het dak er gegarandeerd af gaat. In het voorprogramma zorgen dj's Bart en Daan voor de warming-up. De avond begint om 21.00 uur. Kaarten kosten 10 euro per stuk en zijn verkrijgbaar via www.ticketkantoor.nl/shop/pinkstervaria of bij de voorverkoopadressen.
Eerste pinksterdag staat Altforst in het teken van PinksterVaria, met een uitgebreid en gevarieerd aanbod voor jong en oud. Van fierljeppen tot live muziek en van uiteenlopende kraampjes tot kinderactiviteiten. Voor meer informatie, zie: pinkstervaria.nl of facebook.com/pinkstervaria.