v.l.n.r.: mevr. Mária Beuving-Jónás, mevr. Gerrie Scholtes-Janssen, mevr. Mieke Wijnands-van Dinteren
-	Dhr. Hans Snellenburg, dhr. Chris de Kleijn, Burgemeester Luciën van Riswijk.
v.l.n.r.: mevr. Mária Beuving-Jónás, mevr. Gerrie Scholtes-Janssen, mevr. Mieke Wijnands-van Dinteren - Dhr. Hans Snellenburg, dhr. Chris de Kleijn, Burgemeester Luciën van Riswijk.

Vijftal lintjes in Druten

DRUTEN - In Druten zijn donderdag 26 april vijf Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Alle vijf de inwoners van de gemeente Druten zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.


Mária Beuving-Jónás, Gerrie Scholtes-Janssen, Mieke Wijnands-van Dinteren, Hans Snellenburg en Chris de Kleijn kregen de onderscheiding opgespeld door burgemeester Luciën van Riswijk. Mária Beuving ontving de onderscheiding vanwege haar inzet voor buitenlandse werknemers en vluchtelingen en Chris de Kleijn met name vanwege zijn jarenlange inzet voor Muziekvereniging Excelsior. Mieke Wijnands werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau omdat ze onder andere veel doet voor het welzijn van ouderen, en Hans Snellenburg vanwege zijn activiteit in het maatschappelijk leven van Deest. Gerrie Scholtes ontving het lintje omdat ze veel vrijwilligerswerk in Afferden verricht.
Op de foto van links naar rechts: Mária Beuving-Jónás, Gerrie Scholtes-Janssen, Mieke Wijnands-van Dinteren, Hans Snellenburg, Chris de Kleijn en Burgemeester Luciën van Riswijk.